Explicație HALUCINANTĂ a premierului Viorica Dăncilă pentru revenirile în Guvern ale unor miniștri demiși în alte mandate: 'Au experiență' - VIDEO

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 19-11-2018 18:50

Viorica Dăncilă a oferit o explicație ce poate fi considerată drept halucinantă în ceea ce privește revenirea în Guvern a unor politicieni care au fost demiși din funcția de ministru în alte guverne ale PSD. Este vorba despre Ilan Laufer, Alexandru Petrescu și Gabriel Leș.

”Vrem o impulsionare a activității. De aceea am propus o remaniere guvernamentală. Avem nevoie de oameni cu experiență mai multă, cu implicare mai multă. Sunt în curs de îndeplinire 80% din obiectivele din programul de guvernare, dar eu cred că se poate mai mult. Am propus oameni cu experiență pentru ca rezultatele să fie mai bune și să recuperăm întârzierile.

Citește și: Gabriela Firea îl face praf pe Liviu Dragnea! Mesajul dur pe care i l-a transmis

Am propus foști miniștri pentru că au experiență. Consider că faptul că au fost miniștri le oferă un atu, experiența. Eu vreau să nu privesc înapoi, eu cred că vor performa, în această echipă vor performa. Vor arăta că sunt în stare să își ducă le îndeplinire programul de guvernare.”, a declarat Viorica Dăncilă.