Florin Roman, deputat PNL de Alba: Tânăra agresată și tâlhărită la Alba Iulia, pentru ca Dragnea sa facă mai putina pușcărie!

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 21-11-2018 10:10

Corupția ucide! Și când nu ucide, produce drame, in guvernarea PSDragnea. Imaginile in care o tânăra este brutalizata și tâlhărită in scara unui bloc din Alba Iulia, au făcut ocolul întregii tari. A șocat atât gestul, cât și faptul ca autorul agresiunii este un recidivist, recent eliberat din pușcărie, unde executa o pedeapsa pentru tentativa de viol și tâlhărie, susține Florin Roman, deputat PNL de Alba.

”In baza legii regimului compensatoriu, votată și de cei doi parlamentari de Alba, 9000 de deținuți, printre care criminali, violatori sau tâlhari au fost eliberați de la începutul anului și acum zburda liber pe străzi. Deși din dosarul de penitenciar al acestui psihopat rezulta caracterul sau agresiv, inclusiv in pușcărie, in baza legii promovată de PSD, ca sa își scape din pușcării corupții, au ajuns in libertate infractori deosebit de periculoși. Îmi este teama ca vorbim doar de început. Pentru ca in paralel cu eliberarea celor 9000 de deținuți, in urma pensionarilor din MAI, numărul patrulelor mixte polițist-jandarm a scăzut dramatic.

La Alba Iulia patrulau in urma cu câțiva ani, peste 20 de patrule. Acum, din lipsa de personal, patrulele monitorizează cu precădere, doar zonele fierbinți. PSDragnea pune in pericol viața cetățenilor romani, pentru ca la pachet cu infractori periculoși, criminali, violatori sau tâlhari sa-și scape propri corupți de după gratii. Nesiguranța stradală a devenit cronica.

Am atras atenția de la tribuna parlamentului de mai multe ori ca aceste măsuri luate de PSDragnea vor genera drame, dar pentru ei, din păcate, contează un singur lucru: ca Dragnea sa scape de pușcărie. Iar Carmen Dan, ministrul de Interne mi-a spus ca exagerez. Acum ce mai spuneti doamna ministru? Va mai lasa conștiința sa dormiți?”, susține liberalul într-un comunicat remis redacției.