Liviu Dragnea, TRANȘANT în privința Liei Olguța Vasilescu: O susțin pentru orice funcție

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 21-11-2018 17:08
Actualizat: 21-11-2018 17:22

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat asigurări, astăzi, înaintea ședinței Biroului Politic Național al PSD pe tema remanierilor din Guvernul Dăncilă, că o susține în continuare pe Lia Olguța Vasilescu pentru a face parte din cabinetul Dăncilă 2.

Dragnea a declarat că 'o susțin pentru orice funcție' atunci când a fost întrebat dacă Lia Olguța Vasilescu mai are susținerea sa după respingerea de către Klaus Iohannis pentru ocuparea portofoliului de la Ministerul Transporturilor.

Citește și: Victor Ponta a luat FOC după remanierile din CEx: Codrin Ștefănescu, Lia Olguța Vasilescu, Darius Vâlcov și Liviu Dragnea, DESFIINȚAȚI

„Pe Olguța? Dar a apărut vreo problemă? Pe Olguța o susțin în totalitate și nu de acum, de când a fost scandal la primăria Craiovei”, a spus Liviu Dragnea, miercuri, la Parlament, întrebat dacă o mai susține politic pe Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii.

Liderul PSD a adăugat că o susține pe Vasilescu „pentru orice funcție”, fiind întrebat dacă susținerea sa merge inclusiv pentru a fi desemnată la Dezvoltare.