Se putea transforma în TRAGEDIE: 93 de oameni au avut nevoie de medici, la ceremonia de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului - VIDEO

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 25-11-2018 16:17
Actualizat: 25-11-2018 18:46

UPDATE

Un număr de 105 persoane dintre cele care participă la manifestările de la Catedrala Mântuirii Neamului au avut nevoie de îngriiri medicale, până la ora 18.00, anunţă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov. Dintre acestea, nouă persoane au fost transportate la spital.

Până la ora 18.00, un număr de 105 persoane au fost asistate medical, dintre care nouă au fost transportate la spital, au anunţat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Citește și: Anunț făcut de noul ministru al Muncii! Cum se vor plăti pensiile în 2019

Mii de persoane aşteaptă încă, duminică seară, să intre în curtea Catedralei.

Știrea inițială

Echipajele pompierilor SMURD au acordat îngrijiri medicale unui număr de aproximativ 93 de persoane aflate la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului, dintre care șase au fost transportate la spital.

"Pentru 93 persoane s-a acordat primul ajutor, șase persoane au fost transportate la spital. Cele mai frecvente solicitări au fost pentru lipotimii", au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

Citește și: „Bijuteria” coroanei Ford: ‘La Craiova s-au produs maşini de miliarde de euro’

Aproximativ 20.000 de oameni şi 2000 de invitaţi au participat, duminică, la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului, printre oficialii prezenți numărându-se premierul Viorica Dăncilă, preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, precum şi membri ai Guvernului. Oamenii, care au venit din toată țara pentru a participa la sfințirea altarului Catedralei Mântuirii Neamului, au așteptat ore bune pe platoul din faţa lăcașului de cult pentru a vedea ceremonia pe ecranele special montate. Mulți au venit îmbrăcaţi în costume populare, având steaguri tricolore.

Citește și: S-a aflat! Ce studii a făcut Andra .