Tragedie pe terenul de fotbal din Oltenia: Un antrenor a murit în fața jucătorilor

Autor: George Traicu
Publicat: 25-11-2018 23:57
Actualizat: 26-11-2018 01:07

Antrenorul Nicolae Matei a murit pe teren, aseară, la vârsta de 67 de ani. Acesta pregătea o grupă de micuți fotbaliști de la CSȘ Caracal când a căzut și a decedat de față cu micuții informează libertatea.ro.

Potrivit apropiaților omului de fotbal, acestuia i s-a făcut rău chiar pe terenul de fotbal, în timpul unui antrenament. Antrenorul de copii și juniori a fost transportat la spitalul din Caracal, însă medicii nu au mai putut face nimic, fiind declarat decesul, a informat gazetanoua.ro.

Citește și: Anunț făcut de noul ministru al Muncii! Cum se vor plăti pensiile în 2019

Nicolae Matei se confrunta cu probleme medicale în ultimul timp. În urmă cu câțiva ani, acestuia i-a fost amputat un picior. Chiar și așa, continua să antreneze grupe de fotbal la CSȘ Caracal. Nicolae Matei a fost cel care i-a descoperit pe Cornel Frăsineanu, fost jucător la Universitatea Craiova și la Rapid, dar și pe Marian Pleașcă, fost internațional, care a trecut pe la Pandurii și Steaua. AJF Olt a anunțat momente de reculegere în memoria acestuia la toate meciurile ce se vor desfășura în acest weekend în județul Olt.