TVR nu se ZGÂRCEȘTE la banii publici: ONORARII GIGANT pentru artiștii de la Cerbul de Aur

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 29-11-2018 16:17
Actualizat: 29-11-2018 17:38

Artiștii care au cântat la Cerbul de Aur au încasat sume uriașe. O arată o investigație a Libertatea, care a intrat în posesia sumelor de bani plătite de TVR din bani publici pentru prestațiile artiștilor care au urcat pe scena Cerbul de Aur. De remarcat este faptul că, în medie, artiștii au încasat dublulul onorariului perceput la alte spectacole.

"De exemplu, Loredana, al cărei onorariu este de 13.000 de euro pe concert, a încasat de la organizatorii Cerbului de Aur suma de 21.307 euro pentru prestația de la Brașov, iar Andra a încasat mai mult decât dublu.

Prețul al Andrei listat de agenție este de 8.000 de euro, dar TVR i-a plătit aproape 20.000 de euro! Saxofonistul Flavius Teodosiu e revelația listei cu sume plătite de TVR! Artistul, care cântă săptămânal la un cunoscut restaurant de pe malul lacului Herăstrău, percepe pentru un concert circa 2.000 de euro. Pentru prestația de la Cerbul de Aur a primit de patru ori mai mult: 8.018 euro!", scriu jurnaliștii de la sursa citată.Lista întreagă poate fi găsită  pe Libertatea.ro.

Citește și: Viorica Dăncilă a făcut SPECTACOL - REPLICĂ RĂZBOINICĂ la discursul lui Klaus Iohannis .