Diego Maradona a lovit cu pumnul un suporter al echipei adverse

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 03-12-2018 13:02

Diego Maradona ocupă din nou un loc fruntaș în presa mondială. Un scandal îl aduce pe primele pagini ale publicațiilor internaționale. De data aceasta, tehnicianul argentinian a lovit cu pumnul un suporter al echipei adverse, scrie Mediafax.

Maradona a privit din tribune cum echipa pregătită de el, Dorados de Sinaloa, a ratat promovarea în prima ligă după ce a pierdut titlul în Liga de Ascenso, al doilea eșalon din sistemul competițional fotbalistic din Mexic. Dorados de Sinaloa a pierdut meciul cu Atletico San Luis cu scorul de 2-4, în urma prelungirilor.

În meciul tur, formația argentinianului câștigase cu 1-0, însă Maradona și-a pierdut cumpătul, a insultat arbitrii, jucătorii și antrenorii echipei adverse și a fost suspendat pentru meciul retur.

Citește și: Daren Cahill: Simona e parte din familia mea; știa că urmează un an important pentru mine

Înfrângerea și înjurăturile suporterilor echipei Atletico San Luis l-au scos din sărite pe Maradona, care, la finalul partidei a sărit și a lovit un suporter cu pumnul. Oficialii lui Dorados și câțiva polițiști au reușit cu greu să-l calmeze. Enervat că un polițist îl ținea de mână, argentinianul l-a împins și pe acesta. Așa a părăsit Maradona arena.

Diego Maradona (54 de ani) se află pe banca lui Dorados de Sinaloa din luna septembrie 2018.