Un tânăr de 26 de ani din Târgu-Mureș a fost reținut după ce a încercat să răpească un bebeluș de sub ochii mamei sale

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 14-12-2018 17:47

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Mureş au reţinut un bărbat în vârstă de 26 de ani, în cazul unei tentative de răpire a unei fetiţe dintr-un cărucior de copii, chiar de lângă mama sa, informează agerpres.ro.

citește și: Detalii neștiute scoase la suprafață: Avere uriașă pentru noua șefă CSM!

"La data de 12 decembrie a.c., la Poliţia Municipiului Tîrgu Mureş a fost înregistrată plângerea unei femei de 30 de ani, din localitate, care sesizează că în data de 11 decembrie a.c., în timp ce se afla cu fiicele sale minore, a fost acostată de un bărbat necunoscut, care susţinea că fetiţa cea mai mică este a lui, doamna îndepărtându-l pe necunoscut, cu ajutorul unui trecător. În urma activităţilor desfăşurate în cauză, poliţiştii au identificat un bărbat, de 26 de ani, din Tîrgu Mureş, bănuit de comiterea faptei, faţă de care, în data de 14 decembrie a.c. a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore", a anunţat, vineri, Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Potrivit IPJ Mureş, cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la lipsire de libertate în mod ilegal.

Într-o postare pe o pagină de socializare, o femeie a făcut un apel la mămici să aibă mare grijă, întrucât în zona Fortuna din Cartierul Tudor Vladimirescu din Târgu Mureş s-a încercat răpirea unei fetiţe.

Mama fetiţei a susţinut postarea respectivă arătând faptul că a fost agresată, după amiaza, în plină stradă, de către un individ care a încercat să îi ia copilul, pe motiv că ar fi al lui.

"M-a aşteptat în dreptul maşinii mele, făcea pe aurolacul, dar nu era drogat. Am apucat să bag fata cea mare în maşină după care i-am spus să plece. Dar el s-a repezit şi mi-a prins-o pe cea mică de haină, voia să o scoată din cărucior, spunând că e copilul lui. M-am luptat cu el cât am putut, ghinion că nu era nimeni, şi mă tot îmbrâncea să ajungă la căruţ. Într-un final am văzut un bărbat şi am urlat să vină să mă ajute şi aşa am reuşit să scap de el (...) Am sesizat poliţia de două zile (...) Individul e ţigan, nu foarte negru, cam 1,80 înălţime, deci nu e bârfă, nu e exagerare, asta mi s-a întâmplat marţi, la ora 16,30 şi nici nu era întuneric", a afimat mama fetiţei, în mesajul de pe reţeaua de socializare.