Gigi Becali l-a avertizat pe Teja: ‘Dacă nu iei campionatul va fi vai de capul tău’

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 26-12-2018 15:57

Gigi Becali a declarat, miercuri,  că i-a promis lui Mihai Teja, care va antrena FCSB, că şase luni nu va interveni în alcătuirea echipei. El l-a avertizat însă pe tehnician că dacă echipa nu va câştiga titlul va fi “vai de capul” său, relatează news.ro.

Citește și: Gigi Becali a anunțat, FCSB are antrenor nou: : Eu cred că ne-am înţeles, dar încă nu a semnat

“Va fi Mihai Teja. Pe un an şi jumătate va semna. Ce obiectiv, nu are niciun obiectiv. Copilul ăsta a crescut sub ochii mei, e familia mea, e altfel de negociere, suntem cunoştinţe vechi. Dar nu a contat asta în negocieri pentru că puteam să îl pun dinainte dacă era vorba de familie. Acum a venit vremea lui pentru că eu am încredere în el, nu îl puneam la Steaua cu sufletul. Că nu am negociat cu el pentru că suntem cunoştinţe, asta e altceva”, a spus Gigi Becali.

Întrebat dacă va interveni în alcătuirea echipei, Becali a răspuns: “Să vedem, acum eu am zis că semnăm pe un an şi jumătate contractul şi şase luni nu mă bag, dar în acelaşi timp i-am spus: ‘Dacă nu iei campionatul va fi vai de capul tău’. ‘Şase luni faci ce vrei tu, nu mă bag deloc’, i-am promis asta băiatului”.

Nicolae Dică a fost obligat de Gigi Becali să demisoneze de la FCSB după ce echipa sa a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu 2-0, de CFR Cluj, în etapa a XXI-a a Ligii I. Clujenii termină 2018 pe primul loc în clasament, cu un avans de şase puncte faţă de rivala FCSB.