Bucureștiul putea fi scena unui accident de proporții: Viceprimarul Aurelian Bădulescu dă detalii despre spargerea sistemului de semaforizare

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 29-12-2018 23:05

Un accident de mari proporții putea să aibă loc în București! Primăria Capitalei anunță că au avut loc accesări ilegale ale sistemului de semaforizare din București, subliniind că a fost deja depusă o plângere penală. Primăria mai arată că au fost introduse alte diagrame ce stabilesc timpii pentru culorile roșu și verde ale semafoarelor.

Aurelian Bădulescu, viceprimar PSD al Bucureștiului, a declarat, sâmbătă seara, la România TV, că cei care au schimbat diagramele de la semafoare sunt persoane care au lucrat în acest sistem.

Citește și: Este oficial! Taxa pe lăcomie a apărut în Monitorul Oficial

”Este o persoană care a mai lucrat cu aceste diagrame. Este vorba despre un atentat. Am luat toate camerele de luat vederi și vom depune înregistrările la poliție. E un comportament criminogen. Nu este vorba despre hackeri, ci de oameni care știu să lucreze cu acest tip de programări. S-a acționat mecanic. Cine a făcut așa ceva e o persoană care a lucrat în sistem.”, a spus Aurelian Bădulescu.