Keylor Navas i-a păcălit pe cei de la Real Madrid: A amenințat că pleacă și i s-a propus prelungirea contractului, cu un salariu de 5 milioane de euro

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 03-01-2019 20:26

Keylor Navas (32 de ani) şi-a prelungit înţelegerea cu Real Madrid. Presa din Spania a anunţat că portarul a acceptat propunerea campioanei Europei şi urmează să îmbrace tricoul ”albilor” pentru cel puţin un sezon, până la începutul lui 2021.

Potrivit lasexta.com, Florentino Perez a umblat la salariul portarului, pentru a fi sigur că acesta va accepta propunerea. Îl va recompensa cu 5 milioane de euro dacă va continua până în iarnă la Madrid. Din câte se pare, preşedintele s-a speriat de posibilitatea că Navas ar putea pleca. Portarul era nemulţumit de faptul că este ţinut rezervă, de când a fost adus Thibaut Courtoris (26 de ani), deşi îşi făcuse foarte bine treaba până arunci.

Decizia părea una iminentă, mai ales după ultima postare. Navas a publicat o poză, pe Instagram, în care se află alături de suporterii echipei, la finalul unei şedinţe de antrenament. Lângă poză, Navas a scris: "Vă mulţumesc pentru tot". Internetul a explodat după publicarea fotografiei, astfel că tot mai mulţi suporteri erau convinşi că Navas va pleca de la echipă.