Liviu Pleșoianu pune tunurile pe Juncker, Verhofstadt și Timmermans: 'Niște politruci oribili, exact ca și prietenul lor Iohannis!'

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 07-01-2019 20:45
Actualizat: 07-01-2019 21:46

„Eu nu sunt omul jumătăților de măsură”, susține deputatul PSD Liviu Pleșoianu, care lansează un atac dur la adresa mai multor lideri europeni - Juncker, Verhofstadt și Timmermans - pe care îi descrie ca fiind „niste politruci oribili”.

„Eu nu sunt omul jumătăților de măsură! Dacă știu că Juncker a demisionat cu scandal din funcția de premier pentru că serviciile de informații din subordinea lui interceptau ilegal, O S-O SPUN direct. Dacă știu că Verhofstadt, marele șef ALDE european, e fan înrăit Soros, O S-O SPUN direct. Dacă știu că Timmermans voia să pună botniță presei libere spunând că dezvăluirile despre unitatea "de elită" DNA Ploiești "afectează imaginea justiției", O S-O SPUN direct. Aceștia sunt niște politruci oribili, exact ca și prietenul lor Iohannis!

Ipoteză incendiară - Alina Mungiu Pippidi închide gura lumii: 'PSD nu este la putere, PSD are numai banii'

Faptul că lideri politici din România le lustruiesc pantofii (de culori diferite, în cazul lui Juncker - probabil de la sciatică...), faptul că alții le găsesc mereu scuze - pe mine mă REVOLTĂ! Aveți cu toții vocație de #SCLAVI! EU N-AM! Și nici România!

...Fie să FIM și să ne numărăm anul ăsta, oameni LIBERI!”, scrie Pleșoianu pe Facebook.