SCANDAL în PNL: un primar și un consilier, EXCLUȘI din partid

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 07-01-2019 15:15

Consilierul judeţean Dan Liviu Cain şi primarul comunei Şuletea, Ciprian Tamaş, au fost excluşi din PNL Vaslui în cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean.

Citește și: Klaus Iohannis a activat opțiunea NUCLEARĂ: Liviu Dragnea, prins între ciocan și nicovală/ANALIZĂ

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că deşi au fost avertizaţi cu privire la excluderea din partid, cei doi liberali au încălcat statutul în repetate rânduri, aducând "jigniri" actualei conduceri a PNL sau participând la şedinţe sau adunări ale altor partide. 

"Domnului consilier Cain i-am transmis că riscă excluderea din partid, dar a continuat să încalce statutul. În cazul primarului de la Şuletea, nici nu am ce să comentez. A adus în repetate rânduri jigniri, a avut o atitudine nepotrivită, a participat la mai multe întâlniri politice ale altor partide cum ar fi ALDE sau PSD", a declarat preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru. 

Cei doi liberali daţi afară din partid susţin că excluderile lor sunt abuzive şi contravin statutului PNL. 

"Nu ni s-a permis accesul la şedinţă. Eu am reuşit să intru doar la final. Ceea ce s-a întâmplat este un abuz, nici nu poate fi vorba despre respectarea statutului. Nu am nimic cu PNL, dar ce face actuala conducere a organizaţiei judeţene este de neimaginat", a declarat Dan Liviu Cain. 

Consilierul judeţean a anunţat că va contesta decizia de excludere din PNL în contencios administrativ.