Frigul face victime în România: o femeie găsită în şoc hiopotermic pe un drum a murit la spital

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 08-01-2019 20:57

O femeie de 37 de ani a fost găsită, marţi, în şoc hipotermic pe un drum din localitatea Nicşeni, decedând în scurt timp la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Maria Carp, inforează Agerpres.

Potrivit sursei citate, femeia avea o temperatură a corpului foarte scăzută, fiind preluată de ambulanţă şi transportată la spital, unde a decedat.

Reprezentanţii Primăriei Nicşeni susţin că femeia a fost descoperită de un agent de pază din localitate, în timp ce efectua rondul de dimineaţă. Acesta a constatat că femeia are funcţii vitale şi a sunat la 112.

Citește și: Accident rutier, în urma unei depășiri neregulamentare: o femeie este în stare gravă, iar soțul ei a fost rănit ușor

Oficialul IPJ susţine că, în acest caz, poliţiştii nu au suspiciuni cu privire la moartea femeii, însă raportul medico-legal va stabili cauza decesului.

Moartea femeii din Nicşeni a avut loc în contextul în care temperaturile înregistrate marţi dimineaţă la Botoşani au fost de minus 15 grade Celsius.