Ministrul comunicațiilor, despre alegeri: 'Majoritatea erau doar pe vorbe goale. Mă bucur că programul de guvernare a fost introdus de PSD'

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 08-01-2019 23:05
Actualizat: 08-01-2019 23:12

Ministrul comunicațiilor și societății informaționale, Alexandru Petrescu, a anunțat că programul de guvernare al PSD se desfășoară conform datelor calendaristice anunțate inițial. Ba mai mult, susține ministrul, astfel de programe sunt foarte bune deoarece aduc un grad ridicat de profesionalism în politică, iar acum „toată lumea pregătește programe de guvernare”.

„Pe tot ce înseamnă programul de guvernare suntem în plină desfășurare conform datei calendaristice la care suntem. Cu asta chiar mă bucur că acest concept de guvernare a fost introdus de PSD cu ocazia acestor alegeri. Toată lumea pregătește programe de guvernare, că până acum majoritatea alegerilor erau doar pe vorbe goale. Acum avem un parcurs clar pe care cu toții îl urmărim. Ceea ce nu poate decât să mă bucure fiindcă aduce un grad ridicat de profesionalism în politică.

Am avut în 2017 două creșteri ale punctului de pensie. În 2018 din nou a avut loc creșterea punctului de pensie. În zona salariilor din sănătate sau educație creșterile previzionate în 2022 sunt efectuate unele în 2019 sau chiar 2018. Lucrurile sunt în parcursul previzionat”, a susținut Alexandru Petrescu, ministrul comunicațiilor și societății informaționale, într-o emisiune televizată la România TV.

Citește și:  Klaus Iohannis atacă problema studenţilor români în străinătate: 'România are de pierdut' .