Hakan Calhanoglu blocat la AC Milan de Gennaro Gattuso

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 08-01-2019 23:55

Hakan Calhanoglu (24 de ani) mai are de aşteptat până să revină în Germania. AC Milan şi-a dat acordul să-l lase pe mijlocaş în Bundesliga, la Red Bull Leipzig, dar mutarea s-a împotmolit din cauza antrenorului italienilor, Gennaro Gattuso, relatează mediafax.ro.

Citește și: Locuri de care trebuie să te fereşti: De unde iei cel mai uşor virusuri şi bacterii

Sky Sport Italia anunţă că totul era pus la punct. Cluburile se înţeleseseră, Calhanoglu a acceptat condiţiile salariale propuse de Leipzig, iar transferul trebuia să se realizeze în zilele următoare. Gattuso nu pare dispus să renunţe la omul care îi face jocul de la mijlocul terenului. Temerea tehnicianului are la bază mai multe probleme cu care se confruntă în acea zonă. AC Milan are 3 mijlocaşi accidentaţi, pe Lucas Biglia, Giacomo Bonaventura şi pe Andrea Bertolacci, iar plecarea lui Calhanoglu i-ar face şi mai mari probleme.

Calhanoglu a ajuns în Italia în vara anului trecut, de la Bayer Leverkusen, în schimbul a 21 de milioane de euro. La acel moment era considerat unul dintre cei mai buni mijlocaşi şi executanţi de lovituri libere din Europa. Prestaţiile bune au continuat şi la AC Milan, pentru care a prins, până acum, 67 de meciuri, a marcat de 9 ori şi a oferit 22 de asisturi.