Drumurile naționale din județul Harghita, blocate din cauza căderilor masive de zăpadă, au fost deschise circulației

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 11-01-2019 08:27

Drumurile naționale din județul Harghita, blocate vineri din cauza căderilor masive de zăpadă, au fost deschise circulației, iar autocarul cu 40 de persoane care nu a putut înainta în zona stațiunii Lacu Roșu a plecat după două ore de așteptare, scrie Mediafax.

Potrivit ISU Harghita, pe toate drumurile din județ se circulă în condiții de iarnă, după ce toată noaptea a nins, însă autocarul blocat pe DN 12 C, pe raza stațiunii Lacu Roșu, a plecat după două ore de așteptare, după ce drumarii au reușit să deszăpezească porțiunea respectivă de drum.

Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Vremea face RAVAGII pe drumurile din țară: Un autocar cu 40 de persoane, blocat pe un drum din Harghita după ce toată noaptea a nins

De asemenea, peste 320 de familii din localitatea harghiteană Șiclod au rămas fără energie electrică, după ce o rețea de medie tensiune și trei posturi de transformare au fost afectate de căderile masive de zăpadă.

Un autocar cu 40 de persoane a rămas blocat vineri pe raza localității Lacu Roșu, județul Harghita, din cauza drumurilor înzăpezite.

Județul Harghita se află, până la prânz, sub avertizare meteorologică de ninsori.