ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE Tânărul SPINTECAT de criminalul din Mediaș, abandonat, pe marginea drumului, fără viață

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 13-01-2019 22:55

Au apărut  alte imagini cu crima de la Mediaș, în care un tânăr de 25 de ani a fost ucis! Imaginile sunt cu bărbatul ucis, pe marginea drumului, în zăpadă, alături de alte persoane. Bărbatul suspectat că a comis crima de la Mediaş a fost prins de poliţişti. Bărbatul, condamnat pentru omor şi eliberat în baza legii recursului compensatoriu.

Suspectul a fost prins de poliţiştii din Alba, în baza informaţiilor furnizate de către poliţiştii IPJ Sibiu, în zona localităţii Blaj. Bărbatul a fost condus pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Citește și: Lovitură pentru PSD! Se cere demisia a doi ministri:’Suntem în fața unei minciuni inadmisibile’

Sâmbătă seara, între două grupuri de tineri a pornit un conflict într-un club din Mediaş. Aceştia au ieşit din club, iar scandalul a continuat în stradă. La un moment dat, victima s-a împiedicat şi a căzut, iar agresorul, un bărbat din Alba domiciliat fără forme legale în Mediaş, l-a înjunghiat în picior, de mai multe ori, în zona arterei femurale. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaş, unde medicii au încercat să îl salveze, însă fără succes.

Potrivit surselor citate, agresorul are 30 de ani şi a mai fost condamnat pentru omor, fiind eliberat recent în baza recursului compensatoriu.

Citește și: Probleme financiare pentru Gigi Becali? Gestul care îl dă de gol

Victima este un bărbat de 25 de ani din Ploieşti, domiciliat fără forme legale în Biertan. Tânărul a fost declarat decedat la spitalul din Mediaş.

Cazul a fost preluat de către lucrătorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Citește și: Sumă colosală! Câți bani ar putea obține după divorț soția lui Jeff Bezos .