Fiul unui mare fotbalist brazilian a semnat cu Viitorul Constanța

Autor: George Traicu
Publicat: 14-01-2019 16:13

Gică Hagi a anunţat că Viitorul l-a transferat pe Rivaldionho, fiul fostului star al fotbalului mondial Rivaldo. Brazilianul a mai jucat în Liga 1 Betano la Dinamo, iar la trupa "Regelui" a ajuns după ce s-a despărţit de bulgarii de la Levski Sofia informează news.ro.

"Am luat un fundaş central de picior stâng, care a jucat în primele două ligi în Olanda, a jucat la un nivel formativ la un club foarte mare, a fost şi căpitan de echipă (n.r. - Bas Kuipers). Sperăm să ne ajute, să se adapteze la noi. L-am luat pe Eric pentrui că are calitate. Normal că ritmul este altul, îi trebuie timp să se obişnuiască, dar nu o să-l presăm, dar are personalitate şi să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Târcoveanu e tânăr, l-am luat şi pe Rivaldinho. Încercăm să fim mai competitivi, dar am luat ca să avem şi alternative. Pot exista şi plecări, mai ales în această perioadă de transferuri", a spus Gică Hagi într-o conferinţă de presă.

"Regele" a continuat: "Excludeţi-ne din lupta la tiltu. Eu sunt cel mai abilitat să spun că nu luptăm la titlu. Am avut 2-3-4 străini, nu mai mulţi. În rest, de la Academie. Când am luat titlul, la final am spus că a fost un miracol. Miracolele nu sunt în fiecare zi. Că acel miracol e mare rău de tot, este un miracol în istoria fotbalului romînesc. S-a creat un miracol, ca acea echipă cu acea medie de vârstă să devină campioană.

Ca să urmeze ceilalţi exemplul, e multă muncă, muncă de jos. Am văzut că toată lumea vrea acum Academii, până acum au dormit. Acum o să fie din ce în ce mai greu, dar rivalitatea e benefică, e singurul lucru care te duce la progres".

Rivaldinho a jucat la Dinamo în sezonul trecut, marcând patru goluri, unul dintre ele în Europa League, cu Athletic Bilbao.