Paolo de Ceglie, dorit de FC Voluntari

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 15-01-2019 22:46

Paolo de Ceglie, fundaş stânga italian ajuns la 32 de ani, ar putea fi subiectul unuia dintre cele mai interesante transferuri din istoria Ligii 1 Betano. Fost la Juventus, cu care a câştigat patru titluri de campion în Serie A, De Ceglie le-a fost propus celor de la FC Voluntari, potrivit mediafax.

Cotește și: Mare atenție, șoferi! Aveți mai multe modalități de plată a amenzilor rutiere

Cristiano Bergodi şi Ioan Andone vor pleca, din februarie, într-o cursă lungă spre evitarea retrogradării, iar relaţiile italianului în fotbalul din ţara natală încep să-şi facă simţită prezenţa. Potrivit gsp.ro, ilfovenilor le-a fost propus Paolo de Ceglie, un fotbalist cu un CV extraordinar chiar şi pentru fotbalul european. Conform aceleiaşi surse, cele două părţi s-au pus la masa discuţiilor şi încearcă să găsească o variantă pentru aducerea italianului la ultima clasată din Liga 1 Betano.

Liber de contract din luna iulie a anului trecut, când s-a despărţit de Servette Geneva, apărătorul stânga a fost crescut de Juventus şi se laudă cu 128 de meciuri şi patru titluri de campion alături de "Bătrâna Doamnă". A mai jucat la A mai jucat la Siena, Genoa, Parma, Marseille şi Servette, iar punctul maxim l-a atins în momentul în care a fost cotat la şase milioane de euro.

144 de meciuri a strâns De Ceglie în întreaga carieră în Serie A.