Cenzura dictaturii pesediste: Turnătorul Felix și infractorul Dragnea vor să distrugă Realitatea TV

Autor: George Mioc
Publicat: 18-01-2019 14:00

 

Atacul asupra Realității TV nu este doar un act de cenzură al dictaturii pesediste. Nu! Este și un atac de tip mafiot al trustului turnătorului Felix, prin oamenii săi din CNA, asupra unui post concurent, a cărui audiență era într-o creștere spectaculoasă.

Realitatea TV este, practic, singurul post de televiziune care face o opoziție dură, fără compromisuri, la regimul infractorului Dragnea. Invitații din emisiunile de seară, în prime-time, sunt cei care spun ce gândesc fără ocolișuri, fără teama că supără gruparea infracțională care a ocupat România. Firesc, publicul acestui post a început să crească: datele din 2018 arată o creștere solidă a așa numitului public comercial, cu vârste între 18 și 49 de ani, care se uită la emisiunea „Jocuri de putere”, moderată de Rareș Bogdan. Antena 3, băltește. Deocamdată nu a pierdut masiv din audiență, dar până la urmă și telespectatorii lui Mihai Gâdea vor vedea ruptura dintre mesajele grețos-propagandistice difuzate de Antena 3 și buzunarele lor goale. În consecință, slugile din CNA ale turnătorului Felix s-au năpustit să distrugă concurența, adică postul Realitatea TV.

Nu cred că este o întâmplare faptul că atacurile cele mai vehemente împotriva emisiunilor care #Rezistă vin de la Radu Herjeu – deși acesta, prudent, n-a votat pentru suspendarea emisiei Realității TV - trimis în CNA cu susținerea PSD, după ce anterior a lucrat în trustul lui Dan Voiculescu.

Decizia CNA de a suspenda, pentru zece minute, în prime-time, emisia postului Realității TV, este deci un act tipic de cenzură al unei dictaturi a hoților. Dacă societatea civilă nu va reacționa, astfel de atacuri vor continua:

-      CNA va cenzura spațiul audiovizual (televiziuni și radiouri)

-      ANAF se va năpusti asupra publicațiilor tipărite din on-line. De fapt, asta se petrece deja, RISE Project a fost victima atacurilor combinate ale ANAF și ale obscurei autorități pentru protecția datelor personale

-      Poliția va începe să-i amendeze pe cei care postează pe Facebook atacuri împotriva #CiumeiRosii.

-      În paralel, slugile din presă ale PSD își vor primi tainul: publicitate de la stat sau contracte grase, „de consultanță”, cu partidul-stat.

Cenzura este doar un aspect al dictaturii hoților lui Dragnea. Scriu de câte ori am ocazia: instituțiile statului, în loc să se afle în slujba contribuabililor, au devenit instrumente de represiune. Fiscul vânează firmele opozanților, jandarmii au devenit minerii lui Dragnea, Curtea Constituțională modifică legea fundamentală în favoarea penalilor, CNCD îi amendează pe cei care scriu ironic despre Viorica Dăncilă, iar agenția pentru protecția datelor personale hăituiește ziariștii de investigație. În schimb, lui Dan Voiculescu nu-i mai cere nimeni să dea înapoi banii furați în dosarul ICA, vreo 60 de milioane de euro.Nici nu mai discutăm despre Parlament, unde nu se mai legiferează decât pentru atotputernicii penali.

Așa arată un stat totalitar. Pe măsură ce se apropie alegerile și lațul în jurul lui Dragnea se strânge, va fi tot mai rău.Cu un asemenea regim brutal, disperat, nu te poți lupta doar cu obișnuitele arme democratice. Este nevoie de mai mult...Iar când îi vom alunga de la putere, să nu uităm ce au făcut și să scoatem PSD în afara legii!