După ce i-a făcut plângere penală premierului, Ludovic Orban loveşte din nou: 'Ce-o fi căutat Vasilica Viorica în Israel?'

Autor: Florin Pușcaș
Publicat: 19-01-2019 18:21

Ludovic Orban, preşedintele PNL, nu este deloc împăcat cu faptul că premierul Viorica Dăncilă are o relaţie bună cu omologul israelian. După ce i-a făcut plângere penală la DIICOT, pe tema mutării ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, Orban o critică din nou pe Dăncilă pentru întâlnirea de vineri cu Netanyahu.

"Ce- o fi cautat Vasilica Viorica in Israel? S- o fi dus la shoping? O fi confundat avionul de Brusselles cu avionul de Tel Aviv? O fi fost trimisa de Liviu pe post de postas? O fi crezut ca trebuie sa il intampine pe noul ambasador chiar in Israel? O fi uitat ca s-a amanat din nou sedinta comuna de guvern? S- o fi dus sa vada cum s-a ajuns la alegeri anticipate in Israel sa nu cumva sa o pateasca si ea? Nimeni din Romania nu stie, Sunt convins ca nici macar ea", scrie Ludovic Orban pe Facebook.

Pe 17 mai 2017, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a depus plângere la Parchetul General împotriva Vioricăi Dăncilă şi a lui Liviu Dragnea pentru pentru comiterea mai multor infracţiuni, printre care şi înaltă trădare, în legătură cu scandalul privind memorandumul referitor la mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim. În luna septembrie, DIICOT a anunţat clasarea cauzei care o viza pe Viorica Dăncilă şi în care erau cercetate infracţiuni de înaltă trădare, pe motiv că fapta nu există.

CITEȘTE ȘI: Te trezești noaptea? Ce probleme de sănătate poate ascunde ORA la care te trezeşti! .