Poliţia a deschis un dosar de cercetare penală, după ce un elev de liceu a fost găsit spânzurat

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 21-01-2019 11:28

Poliţia a deschis un dosar de cercetare penală după ce un elev de la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr din municipiul Sibiu a fost găsit spânzurat, într-o anexă gospodărească din localitatea Orlat, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, potrivit Agerpres.

"La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 16.55, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Orlat au fost sesizaţi, prin apel 112, în legătură cu faptul că, pe raza localităţii, într-o anexă gospodărească, a fost găsită o persoană spânzurată, un adolescent în vârstă de 18 ani, din localitate. În urma intervenţiei medicale, s-a constatat că adolescentul este decedat. În cauză, la nivelul Secţiei 6 Poliţie Rurală Orlat s-a deschis un dosar de cercetare penală "in rem" privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili circumstanţele care au condus la acest eveniment nefericit", a precizat Elena Welter.

Citește și: Scene șocante la un liceu din Vaslui: Un elev a fost înjunghiat

Surse din liceul unde a învăţat băiatul au precizat că acesta a fost ultima dată la şcoală joi. 

Potrivit acestor surse, copilul avea rezultate bune la învăţătură, nu era cunoscut ca având probleme şi niciodată nu fusese consiliat psihologic la liceu.