Președintele clubului Dinamo București, Alexandru David, a anunțat ce salarii oferă la club

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 23-01-2019 19:09

Alexandru David a anunţat care sunt salariile de la Dinamo. Cele mai mici pleacă de la 4.000 de euro lunar, dar se poate ajunge la triplul sumei dacă se înregistrează rezultate pozitive în Liga 1 Betano, informează Mediafax.

"Este adevărat, însă se oferă nişte bonusuri condiţionate de o minimă performanţă, care sunt foarte mari. Dacă vii la Dinamo doar ca să respiri la Săftica şi să alergi, iei între 4.000 de euro şi 7.000 de euro. Dacă şi baţi pe cineva şi ai rezultate poţi ajunge să câştigi salarii între 10.000 de euro şi 12.000 de euro. Eu presupun că jucătorul care vine, vine să facă şi performanţă. Dacă nu are performanţă, eu sunt obligat să îi dau salariul din contract.

Dacă are performanţă şi învinge pe cineva, se adaugă primele. Am avut un lot de 17 jucători care au mâncat, au alergat, au transpirat pe la Săftica şi, după aceea, cu rezultatele mai puţin", a spus Alexandru David la Digi Sport.

Citește și: Arbitrii şi asistenţii din Liga I au trecut testele fizice premergătoare sezonului de primăvară

Recent, roş-albii s-au despărţit de Tomislav Gomelt, jucător ce câştiga 155.000 de euro pe sezon şi care acum a semnat cu italienii de la Crotone. "Nu-mi explic. Să câştigi 155.000 de euro doar că te antrenezi. Pe el nu-l interesează. Câştigă echipa sau nu câştigă, el ia banii aceştia. Cum poţi să faci aşa ceva?

Eu am rămas surprins, am zis că e o glumă, dar nu e o glumă. Şi când joacă nu se vede diferenţa. E un salariu bun pentru România. E un salariu bun şi pentru Belgia”, spunea acum mai bine de o lună antrenorul Mircea Rednic.