Trenul interregio București-Galați, blocat în stația Cilibia, timp de trei ore: Călătorii au găsit alte soluții de transport

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 24-01-2019 21:49

Trenul interregio care circula între București și Galați a rămas, joi, timp de mai bine de trei ore blocat în stația Cilibia, din cauza unui deranjament tehnic la locomotivă. O parte dintre pasageri au găsit alte soluții de transport pentru a ajunge la destinație, potrivit mediafax.

Citește și: Articulații sănătoase, indiferent de vârstă. Alimentele care fac minuni în acest domeniu

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan, trenul a așteptat echipele de intervenție în stația Cilibia.

„Trenul IR 1575, care circula în relația București - Galați, a anunțat un deranjament tehnic la locomotivă. La ora 16.05 a oprit în staia Cilibia și a așteptat echipele de intervenție. Reparația locomotovei s-a finalizat în jurul orei 19.05, trenul a fost reînscris în circulație în jurul orei 19.25”, a spus Brânzan.

Potrivit acesteia, trenul a plecat doar cu o parte dintre călători, deoarece o parte dintre ei au plecat cu alte trenuri care au circulat în acest interval orar prin stația Cilibia si aveau traseu comun până la Galați.