Vin primele vești BUNE de la meteorologi - De când se încălzește vremea

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 27-01-2019 10:40

Meteorologul Alina Șerban a vorbit exclusiv, la Antena 3, despre evoluția vremii în zile următoare. Alina Șerban susține că temperaturile vor crește treptat și nu vom mai avea parte de precipitații.

„Deocamdată, nu mai avem precipitații, ceea ce este o veste bună. Încă un plus este faptul că temperaturile cresc treptat, de la o zi la altă, iar la mijlocul săptămânii următoare vom putea ajunge la temperaturi de 9-10 grade, în Capitală, iar în Dobrogea la 13-14 grade.

Mark Zuckerberg pregătește o REVOLUȚIE: schimbare majoră la WhatsApp, Instagram şi Facebook

Este greu de estimat în cât timp se va topi gheața deja existentă. Dacă temperaturile cresc treptat, temperaturile minime pentru această noapte sunt încă negative. Abia de luni spre marți ne așteptăm la o încălzire cât de cât semnificativă. În partea de sud-est a teritoriului nu mai avem precipitații. (...) Insist pe faptul că temperaturile din această noapte și de mâine noapte vor fi încă negative, ce vor atinge chiar și -10 grade, în zona Moldovei. În Capitală, la noapte vom avea -4 sau -5 grade”, a declarat Alina Șerban, la Antena 3.