Mihai Stoichiță râde de șansele lui Dinamo de a intra în Play-off - Să i se adreseze lui Bittman, dacă vor o minune

Autor: George Traicu
Publicat: 27-01-2019 14:58

Mihai Stoichiţă este sceptic în privinţa şanselor pe care Dinamo le mai are în privinţa accederii în play-off-ul Ligii 1 Betano.

Le sugerează lui Mircea Rednic şi celor din conducere să i se adreseze lui Dan Bittman, pentru a mai spera la ceva, făcând aluzie la celebra melodie a artistului, ”Vreau o minune”. ”Câinii” sunt obligaţi să câştige toate cele 5 meciuri rămase la dispoziţie din sezonul regulat, dar stau şi la mâna rezultatelor. Sunt nevoiţi să aştepte paşii greşiti ai contracandidatelor, ceea ce e imposibil, crede Stoichiţă. ”Dacă nu ar juca şi celelalte echipe, Dinamo ar avea şanse la play-off. Din păcate, aşa e foarte greu pentru ei, pentru că nu poţi să presupui că celalte echipe vor pierde toate meciurile şi Dinamo le va gâştiga pe toate.

E foarte greu. După părerea mea, ar fi o minune. Trebuie să i se adreseze lui Dan Bittman, dacă vor o minune. ’Vreau o minune’ ”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru TelekomSport.

Dinamo reia campionatul de pe locul 11, cu 22 de puncte, la 9 distanţă de ultimul loc care asigură prezenţa în play-off. În ultimele etape va întâlni Poli Iaşi, FC Botoşani şi Concordia Chiajna pe teren prorpiu, în timp ce pe teren străin le va întâlni pe Sepsi şi Dunărea Călăraşi.