Nou transfer la Dinamo - Fundașul Lorenzo Gonnelli este transferul cu numărul 14 realizat în această iarnă

Autor: George Traicu
Publicat: 30-01-2019 18:30

Mircea Rednic continuă "revoluţia" de la Dianamo cu transferul cu numărul 14 în această iarnă, potrivit mediafax.

"Puriul" a schimbat jumătate din lotul alb-roşiilor şi în cadrul echipei va veni şi Lorenzo Gonnelli (25 de ani), care o va lăsa pe Livorno cu obiectivul calificării în play-off-ul Ligii I Betano.

Lorenzo Gonnelli e un fundaş central italian, care măsoară 1,84 cm înălţime şi care a fost crescut de Fiorentina. Fotbalistul de picior drept vine din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Livorno, unde a bifat opt meciuri în acest sezon, conform Digi Sport.

Începând cu 2012, Gonnelli a evoluat în Italia la Pontedera şi în 2014 a făcut pasul la AS Livorno, în oraşul natal.

Gonnelli va fi al 14-lea transfer al lui Dinamo, după ce Mircea Rednic i-a mai adus în club pe: Sean McDermott, Damien Dussaut, Linas Klimavicius, Naser Aliji, Jordan Mustoe, mamaoutou N’Diaye, Ioan Filip, Rachid Ait-Atmane, Simon Zenke, Reda Jaadi, Mattia Montini, Athanasios Papazoglou şi Alexander Christovao.

Rednic a transferat o armată de jucători pentru a se asigura că prinde play-off-ul Ligii I Betano şi astfel evită o nouă clasare ruşinoasă în play-out. După 21 de etape, "câinii" ocupă locul 11 în campionat, cu 22 de puncte, cu nouă puncte mai puţine decât Astra, formaţia clasată pe şase, ultimul care duce în play-off.