Dată afară de Viorica Dăncilă, angajată de Gabriela Firea: Speranța Cliseru, fostul prefect al Bucureștiului, are un nou loc de muncă

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 31-01-2019 21:49

Fostul prefect al Bucureștiului, Speranța Cliseru, demisă de Viorica Dăncilă, a fost numită consilier contractual pe probleme de mobilitate și infrastructură al primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanți ai Primăriei București.

Reprezentanții Primăriei Capitalei au declarat, pentru MEDIAFAX, că Speranța Cliseru, fost prefect al Capitalei, a fost numită consilier contractual pe probleme de mobilitate și infrastructură al primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Citește și: Mare atenție! CEDO confirmă că plângerea Laurei Codruța Kovesi este doar înregistrată, nu și declarată admisibilă

Pe 20 decembrie 2018, Speranţa Cliseru şi-a încetat mandatul în funcţia de prefect al Capitalei.

Fostul prefect al Capitalei, Speranţa Cliseru, este cunoscută drept o apropiată a Gabrielei Firea, ocupând în trecut funcţia de consilier al acesteia.

Citește și: Trei lanțuri de hipermarketuri au fost amendate drastic- Ce s-a descoperit

Până să ajungă la Primăria Capitalei, Cliseru a fost administrator public al oraşului Voluntari, care îl are ca primar pe Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea.