SCENE ȘOCANTE Un fost handbalist al lui Dinamo, care a jucat în Champions League, S-A ÎMPUȘCAT în cap

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 03-02-2019 16:50
Actualizat: 03-02-2019 19:55

Novak Boskovici, fostul jucător dinamovist din sezonul 2017-2018, s-a sinucis, duminică, în faţa casei sale din Crvenka (Serbia), anunţă CS Dinamo, care citează presa internaţională.

În vârstă de 29 de ani, Boskovici a jucat la Dinamo trei luni şi jumătate, între august şi noiembrie 2017. El a marcat 27 de goluri în Liga Naţională şi 10 în Liga Campionilor.

Citește și: Dezamăgire totală pentru Rareș Bogdan! Anunț important privitor la emisiunea sa

În momentul în care s-a sinucis, în apartament mai era soția lui. Cei doi deveniseră recent părinții unei fetițe pe care o cheamă Srna. Novak Boskovici era vânător și deținea legal o armă, cea cu care s-a și sinucis.

Novak Boskovici a făcut parte din lotul Serbiei la Campionatul European din 2016. Nu se știe dacă s-a sinucis în mod voit sau accidental. Și dacă a vrut asta, nu se cunoaște motivul acestui gest extrem.

Citește și: VIDEO. Reacție uluitoare a lui Mircea Badea, după ce a fost făcut KO! A vrut să se bată din nou

Novak Boskovici a acuzat probleme de acomodare şi a cerut rezilierea contractului cu Dinamo. Ulterior, el a jucat în Israel, la Hapoel Rishon Le Zion.

Potrivit cotidianului Blic, internaţionalul sârb s-a împuşcat cu un pistol pe care-l deţinea legal, în faţa locuinţei lui.

Citește și: Liviu Dragnea scoate artileria grea și lovește decisiv! Sume importante vor fi tăiate .