Cine ar fi, de fapt, iubita lui Liviu Dragnea despre care Victor Ponta susține că i-ar fi cerut lui George Maior să o angajeze la SRI - PRESĂ

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 05-02-2019 07:42

Fostul premier Victor Ponta a susţinut că, în timpul guvernării USL, Liviu Dragnea „îl bătea la cap pe George Maior“ să o angajeze pe iubita lui de atunci la SRI. Surse din PSD susţin pentru Adevărul că iubita invocată de Ponta ar fi Cătălina Ştefănescu, pe care Dragnea, în 2012, a propulsat-o în Parlament la numai 24 de ani. Cătălina Ştefănescu are studii la Moscova.

Citește și: Europarlamentar PSD, atac la adresa lui Ludovic Orban: războiul din România se mută în Europa

„Tot explicai că ea ştie ruseşte, că a studiat la Moscova. Îmi aduc aminte că tu îl băteai la cap pe George Maior să o angajeze pe iubita ta de atunci la SRI (că erai căsatorit, nu contează, ca tu eşti cu 'familia tradiţională') şi tot explicai că ea ştie ruseşte, că a studiat la Moscova“, a scris Ponta pe Facebook, în contextul în care Liviu Dragnea l-a făcut securist.

Citește și: Mutări în conducerea Camerei Deputaţilor: Intră în scenă deputatul 'Mitralieră' / SURSE

Surse din PSD suţin pentru sursa citată că femeia la care face trimitere Victor Ponta ar fi Cătălina Ştefănescu, fost deputat PSD de Teleorman în legislatura 2012-2016. Cătălina Ştefănescu este cel mai tânăr parlamentar ales în istoria României, la numai 24 de ani. Potrivit CV-ului postat în 2012 pe site-ul Camerei Deputaţilor, Cătălina Ştefănescu a absolvit Institutul Puskin din Moscova. Într-un interviu penru Adevărul din 2013, Cătălina Ştefănescu regreta că nu a studiat mai mult limba rusă în facultate: „Da, am un regret. Mi-aş fi dorit în facultate să facem mai mult limbă rusă. Mi-a plăcut rusa”, spunea Cătălina Ștefănescu.