Dinamo l-a achiziționat pe Alexander Christovao, dar nu-l poate folosi: Atacantul ispășește de o suspendare primită pe vremea când juca la Zaglebie Sosnowiec

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 04-02-2019 22:36

Alexander Christovao (25 de ani), unul dintre fotbaliştii aduşi de Mircea Rednic la Dinamo în iarnă, va fi indisponibil pentru 8 etape. Atacantul a primit o suspedare drastică pe vremea când juca la Zaglebie Sosnowiec, potrivit mediafax.

Citește și: Atomica a fost lansată! Ce vrea să elimine Guvernul – Sute de mii de români sunt vizați

A faultat dur la un adversar, într-un meci din campionat, iar Comisia de Disciplină din Polonia a decis să îl suspende 10 etape. Două au fost deja ”şterse” din perioada petrecută la fosta echipă. Astfel, mai are 8 etape din suspendare, dar, din câte se pare aceasta nu este singura problemă. Christovao l-a minţit pe Rednic înainte ca mutarea să se parafeze, spunând că sancţiunea i-a fost redusă la 5 etape. ”Christovao e un atacant care a acceptat patru mii de euro şi să ia două mii de euro pe perioada cât a fost suspendat, că vor fi 5 etape… Dacă tu joci bine, îţi vom dubla primele şi o să recuperezi. El a fost corect cu noi”, a spus Mircea Rednic pentru Radio Dinamo 1948.

Alexander Christovao va fi indisponibil în ultimele meciuri din sezonul regulat şi în primele 3 partide din play-off sau play-out.