Mijlocașul Giannis Maniatis ar putea fi prima achiziție din acest an la CFR Cluj

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 05-02-2019 21:25

Giannis Maniatis (32 de ani) poate fi primul transfer al CFR-ului în acest an. Pagenews.gr notează că ardelenii sunt interesaţi de mijlocaşul cu 50 de meciuri în naţionala de seniori a Greciei, potrivit mediafax.

Citeste si Gabriela Firea cere intervenția tuturor puterilor statului - E primul Guvern din istoria post PCR-istă care ia această măsură

Maniatis este liber de contract din ianuarie, după ce a fost pus pe liber de Alanyaspor, din prima ligă turcă. Acum, se pare că este pe radarul mai multor echipe din Europa, pentru că liderul Ligii 1 Betano nu ar fi singura care se interesează de serviciile sale. Aris Salonic i-ar fi trimis deja contractul, iar acum mijlocaşul analizează împreună cu agentul său care va fi următorul pas al carierei. Dorinţa CFR-ului de a-l semna pe Maniatis, conform presei din Grecia, vine în contradicţie cu declaraţiile lui Bogdan Mara, oficial al ardelenilor. Acesta declara în urmă cu câteva zile într-o intervenţie la ProSport Live că CFR nu va face vreo mutare în această perioadă de mercato: ”noi nu am făcut vreun transfer şi nici nu vom face. Ne-am interesat de mulţi jucători, dar nu în iarna aceasta”.

Maniatis are în C.V. echipe importante la nivel european, precum Olimpiacos sau Standard Liege. Alături de cele două a cucerit toate trofeele din carieră, 6 campionate ale Greciei, 3 Cupe ale Greciei şi o Cupă a Belgiei.