Se cer banii pentru transferul jucătorului dispărut Emiliano Sala la Cardiff City

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 06-02-2019 20:15

Gruparea FC Nantes cere clubului Cardiff City să plătească suma de transfer în cazul lui Emiliano Sala, dispărut în urma accidentului aviatic din 21 ianuarie. Potrivit BBC, FC Nantes a acordat zece zile celor de la Cardiff, înainte de a acţiona în justiţie clubul galez pentru suma de 17 milioane de euro, relatează News.ro.

Citește și:  Fundaşul Florentin Pogba, fratele lui Paul Pogba, va juca la Atlanta United, în liga profesionistă nord-americană de fotbal

Deocamdată clubul galez nu a efectuat primul transfer al banilor, subliniind că totul va fi "rezolvat după ce faptele vor fi cunoscute". Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.