Imaginile care fac înconjurul mapamondului: Nadia Comăneci a făcut senzație, la deschiderea Premiilor Laureus, în fața Simonei Halep - VIDEO

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 18-02-2019 20:50
Actualizat: 18-02-2019 21:53

Nadia Comăneci a fost protagonista unui moment amuzant alături de actorul James Marsden, luni seară, la Monaco, în deschiderea galei Laureus, la care printre nominalizaţi se numără şi Simona Halep.

Marsden este prezentatorul galei.

Citește și: Atac de ultim moment al lui Traian Băsescu la adresa lui Mihai Gâdea și Mircea Badea: ‘Rupeți-vă în direct hainele de pe voi’

Într-un filmuleţ cu deschiderea galei, postat pe contul de Twitter al evenimentului, actorul susţine că este foarte emoţionat şi cere ca Nadia Comăneci să vină să îl liniştească. Nadia îl calmează pe actor enumerând filme şi seriale în care a jucat, iar ulterior, după o intrare a prezentatorului în scenă "cu flic-flacuri", îi arată nota 9, spre deosebire de personalităţi din public care îi arată nota 10.La gala de luni seară, Simona Halep se numără printre nominalizatele pentru cea mai bună sportivă a anului 2018.

Nadia Comăneci şi Ilie Năstase sunt membri Laureus World Sports Academy, o asociaţie care reuneşte peste 60 dintre cei mai buni sportivi ai tuturor timpurilor.

Citește și: Rareș Bogdan trage un semnal de alarmă, după demisia momentului! .