Darius Vâlcov, URECHEAT din PMP: Plagiatul este FURT!

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 19-02-2019 13:16

Vestea că Darius Vâlcov și-ar fi plagiat  jumătate din  teza de doctorat pe care a susţinut-o în 2008 la Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori (FFABBV) din cadrul Academiei de Ştiinţe Economice din Bucureşti pune pe jar opoziția.

"Plagiatul este FURT!

Nicio surpriză: Vâlcov, doctorul în tablouri prin pereți, pasionat de cimitire și de falimentarea economiei, are și diplomă de impostor. Vâlcov a plagiat jumătate din teza de doctorat, spun jurnaliștii de la Pressone.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Directorul general al fermei de porci deținute de fiul lui Liviu Dragnea, CONDAMNAT la 7 ani de închisoare de Tribunalul Bucureşti

Pentru toți cei care au muncit sau muncesc onest la o teză de doctorat, toți acești impostori și profesorii complici care au acceptat mizeria plagiatelor trebuie să răspundă legal și să plece din funcții. Azi, în România, mulți din cei care urmează onest un doctorat se jenează să spună că sunt doctoranzi. Tocmai pentru că borfașii, analfabeții și politrucii și-au pus în ramă diplome de doctori în științe și au obținut bani și funcții cu ele.

Plagiatul este FURT și trebuie pedepsit la fel ca orice altă formă de furt", scrie Ioana Constantin, secretar executiv al PMP, pe Facebook.