Lia Olguţa Vasilescu, sabotată de fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc?

Autor: Roxana Popa
Publicat: 19-02-2019 16:18

Surse politice transmit că Răzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, pentru doar câteva luni în Guvernul Tudose, ar fi încercat, în repetate rânduri, să influenţeze decizia liderului Liviu Dragnea cu privire la nominalizarea Liei Olguţa Vasilescu, prin ameninţări şi instigări la adresa acesteia.

Demisionar din Guvernul Tudose, în octombrie 2017, tânărul giurgiuvean Răzvan Cuc nu s-ar fi împăcat cu ideea că a pierdut funcţia pe criterii politice, chiar dacă el şi-a dat demisia. Astfel, periodic, ar fi bătut calea către biroul lui Liviu Dragnea pentru a-l convinge să-l repună în această funcţie.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Directorul general al fermei de porci deținute de fiul lui Liviu Dragnea, CONDAMNAT la 7 ani de închisoare de Tribunalul Bucureşti

Cunoscut şi drept „ministrul Zero Kilometri de autostradă”, deci dără vreo realizare notabilă în perioada scurtă în care a fost ministru, Răzvan Cuc a mai rămas în atenţia publică doar prin mesajele sale anti-Niculae Bădălău, preşedintele PSD Giurgiu, cel care, de altfel, l-a propus pentru funcţia de ministru.

Răzvan Cuc este şi deputat din partea PSD Giurgiu, neremarcându-se, nici din această postură, cu vreun proiect legislativ pentru infrastructura rutieră a României şi nu numai.

Numele lui Cuc a fost vehiculat, astăzi, pe surse, pe o listă cu posibile nominalizări pentru funcţia de ministru al Transporturilor. Astăzi, în CEXn al PSD, conducerea partidului va decide cine va fi trimis ca propunere către preşedintele Klaus Iohannis.

PSD Giurgiu, prin vocea liderilor Bădălău şi Marian Mina, preşedinte executiv, a anunţat că nu îl susţine pe Răzvan Cuc pentru această funcţie, ci pe senatorul giurgiuvean Cristian Marciu, de 27 de ani membru al PSD.