Donald Trump, ironic la aflarea noului său adversar pentru alegerile prezidențiale: 'Sunt mulţi candidaţi, dar va fi un singur învingător'

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 20-02-2019 05:00
Actualizat: 20-02-2019 06:58

Donald Trump pare amuzat de anunțul făcut de Bernie Sanders că vrea să candideze pentru alegerile prezidențiale din 2020. El i-a urat succes lui Bernie Sanders care s-a lansat încă o dată în cursa prezidenţială şi ar putea fi adversarul său în 2020, apreciind în acelaşi timp că senatorul şi-a ratat şansa pentru o asemenea funcție, relatează Agerpres.

Citește și: Viorica Dăncilă reacționează la îngrijorările Comisiei Europene, după noua OUG pe legile justiției: 'O să le explic ce cuprinde'

"Îi doresc succes lui Bernie, va fi interesant de văzut cum îi va merge", a declarat preşedintele american întrebat, în Biroul Oval, despre noua candidatură din tabăra democrată.

"Personal, cred că şi-a ratat şansa, dar îmi place Bernie", a adăugat el, subliniind că au puncte în comun în problema schimburilor comerciale.

Senatorul independent de Vermont, care se prezintă ca un "democrat socialist", a pierdut primarele democrate din 2016 în faţa lui Hillary Clinton.

Citește și: Dăncilă a prezentat noii miniștri: O sa îl sun pe Iohannis

"Nu a fost tratat cu respect de Clinton", a mai afirmat Donald Trump. "Cred că este foarte trist ce i s-a întâmplat lui Bernie Sanders în urmă cu patru ani", a ţinut el să menţioneze.

"Sunt mulţi candidaţi, dar va fi un singur învingător", a concluzionat el înainte de a adăuga, amuzat: "Sper că ştiţi cineva fi persoana asta".