FC Barcelona transferă fundașul central brazilian în vârstă de 19 ani

Autor: George Traicu
Publicat: 20-02-2019 09:21

FC Barcelona își asigură viitorul, iar ultimul pas făcut de gruparea blaugrana se numește Vitao, fundașul central brazilian, în vârstă de 19 ani, al formației SE Palmeiras B.

Potrivit publicației Marca, oficialii catalni pun la punct ultimele detalii pentru a semna cu apărătorul care este căpitanul echipei naționale a Braziliei Under 20.

Vitao are 1.86 metri și poate juca atât ca fundaș central, cât și ca mijlocaș defensiv. Tânărul fotbalist a fost propus la Barcelona de Andre Curry, unul dintre scouterii blaugrana, care monitorizează piața din Brazilia

Conform aceleiași surse încă nu este clar unde va ajunge Vitao, dacă va merge direct la Barcelona B sau va fi dat cu împrumut pentru a căpăta mai multă experiență. Jurnaliștii spanioli îi dau puține șanse lui Vitao să ajungă în lotul pregătit de Ernesto Valverde, pentru că tehnicianul catalanilor are pozițiile ocupate.

Potrivit goal.com, Vitao nu este singurul brazilian pe care Barcelona vrea să îl ia de la echipa Palmeiras B. Alături de fundașul central, ar putea ajunge și coechipierul lui, Luan Candido, fundaș stânga de 18 ani. Gruparea de pe Camp Nou ar urma să plătească 20 de milioane de euro pe cei doi jucători.