Cum reacționează Adina Florea când este întrebată de preluarea anchetei Tel Drum și de plângerea privindu-l pe Timmermans: Nu o să vă dau niciun fel de detalii

Autor: Andreea Traicu
Publicat: 21-02-2019 15:45
Actualizat: 22-02-2019 08:22

Jurnaliștii Newsweek România au contactat-o pe Adina Florea pentru a o intreba despre doua anchete importante, una privind Tel Drum, pe care Sectia de investigare a magistratilor vrea sa o preia de la DNA, iar o a doua referitoare la o plangere privindu-l pe prim-vicepreședintele CE, Frans Timmermans.

Intrebata de ce trebuie ca dosarul Tel Drum sa ajunga la Sectie, Florea raspunde: "Este o anchetă în curs, nu o să vă dau niciun fel de detalii. Repet, este o anchetă în curs, iar eu dumneavoastră nu am de ce să vă dau explicații".

Citeste si Primele IMAGINI cu femeia acuzata ca ar fi făcut mai multe intervenții estetice, deși nu practica medicina:Se prezenta drept cadru medical specializat în estetica facială

In ceea ce priveste plangerea privindu-l pe Frans Timmermans, procurorul spune:  "Dumneavoastră vreți ca eu să știu toate dosarele din Secție? Păi, am semnat, dar am 500 de dosare în lucru. De unde să știu? Probabil că este o plângere făcută de această chestiune. Haideți să nu mai lungim discuția, pentru că oricum dumneavoastră veți fi dispusă să faceți tot felul de interpretări vis a vis de ceea ce discutați cu mine, așa că eu vă urez o zi bună".