Un mort și doi răniți grav, după ce un TIR a spulberat trei mașini, pe DN79, în Arad

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 21-02-2019 19:13

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte două au fost rănite grav, joi, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme şi au TIR, pe DN79, în zona localităţii arădene Nădad, potrivit agerpres.ro.

Cristi Danileț anunță o revoltă FĂRĂ PRECEDENT a magistraților la adresa lui Tudorel Toader: 'Nu se mai pot limita doar la comunicate și îngrijorări'

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat că accidentul a avut loc în zona gării din Nădab, iar una dintre victime a fost încarcerată, ulterior fiind declarată decedată. Este vorba de un bărbat, şoferul unuia dintre autoturismele implicate.

Alte două persoane aflate în maşinile implicate în accident au fost rănite şi transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, circulaţia rutieră pe DN79 a fost complet blocată, fiind deviată prin localitatea Nădab. Drumul naţional ar urma să fie redeschis în jurul orei 17,00.

Poliţiştii urmează să stabilească în ce împrejurări a avut loc coliziunea în lanţ.