ALERTĂ Activitate suspendată și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, timp de cinci zile

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 22-02-2019 14:28

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești au decis, vineri, să suspende activitatea timp de cinci zile, săptămâna viitoare, hotărârea fiind luată în unanimitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, Nicolae Argeșanu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în cadrul Adunării Generale convocată vineri a fost adoptată decizia de suspendare a activității instituției, timp de cinci zile.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Directorul general al fermei de porci deținute de fiul lui Liviu Dragnea, CONDAMNAT la 7 ani de închisoare de Tribunalul Bucureşti

„Decizia a fost adoptată în unanimitate. S-a convocat Adunarea Generală, s-au analizat toate aspectele și s-a decis suspendarea activității săptămâna viitoare, timp de cinci zile, de luni până vineri inclusiv. Vom asigura prezența în cauzele urgente, fiind vorba despre măsurile preventive, cauzele cu minori și ordinele de protecție”, a declarat Argeșanu.

În cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești sunt 16 procurori.

Vineri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș au decis să suspende activitatea instituției timp de trei zile, iar anterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa anunța că îşi suspendă activitatea timp de trei zile, ca formă de protest față de modificările aduse legilor justiției. Toto vineri, judecătorii din Tribunalul Cluj au anunțat că suspendă, timp de o săptămână, activitatea.