Ciprian Șerban (PSD): Președintele Iohannis este hotărât să facă absolut tot ce depinde de domnia sa pentru a distruge țara

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 22-02-2019 19:40

Deputatul PSD, Ciprian Șerban, critică dur decizia președintelui Klaus Iohannis de a trimite la Curtea Constitțională (CCR) Legea Bugetului de stat pentru 2019. Parlamentarul PSD e de părere că acțiunea președintelui României este total nejustificată și are ca scop doar blocarea Guvernului să pună în aplicare Programul de guvernare al PSD, iar rezultatul e că blochează toată țara:

Vezi și: Dana Gîrbovan, preşedintele UNJR, explică doleanţele magistraţilor: 'Nu înseamnă că dorim revenirea la forma anterioară a legilor, dinainte de a fi modificate'

”Dl. Președinte Iohannis recidivează. Și, din nou, blochează activitatea unei țări întregi.

Bugetul țării este blocat de domnul președinte încă o dată prin nepromulgarea lui și sesizarea CCR. Avem investiții importante, care așteaptă să fie puse în practică, avem sănătatea, educația, pensionari, copii, persoane defavorizate, care depind de acest buget.

Dl.Iohannis este hotărât să facă absolut tot ce depinde de domnia sa pentru a distruge țara.

Nimic nu mai contează în lupta disperată pe care o poartă cu coaliția de guvernare.

Devine, pe zi ce trece, cu fiecare acțiune anti-românească întreprinsă, cel mai mare dușman al României și al românilor.

PSD va continua să lupte pentru cetățenii aceste țări, pentru a-și realiza promisiunile făcute României cu toate armele.

Domnule Iohannis, România este a românilor și nu vă vom permite să acționați împotriva lor!”, susține deputatul PSD.