Tur de forță al lui Liviu Dragnea în teritoriu. Liderul PSD ia țara la picior în prag de europarlamentare

Autor: Denisa Miron, Colaborator
Publicat: 02-03-2019 08:59
Actualizat: 02-03-2019 09:14

Alegerile europarlamentare bat la ușă și partidele sunt în mari pregătiri pentru a obține un scor bun ceea ce l-ar da o altă perspectivă asupra prezidențialelor din toamnă și asupra anului electoral 2020 (locale și parlamentare). Surse PSD susțin pentru STIRIPESURSE.RO că în acest context liderul PSD, Liviu Dragnea, a luat personal hățurile și va intreprinde un turneu pe la organizațiile județene, în special în zonele unde au fost probleme din cauza dezertărilor spre Pro România. E de așteptat ca în cursul turneului să fie transmise mesaje importante spre teritoriu.

Vezi și: Doi dintre foștii disidenți anti-Dragnea în PSD revin pe cai mari: au fost unși șefi într-o filială importantă

Astfel.. potrivit informațiilor noastre șeful PSD va fi prezent sâmbătă și duminică în teritoriu, în județele Gorj și Caraș-Severin. Adică exact două organizații un Pro România condus de Victor Ponta a reușit achiziții importante.

Azi liderul PSD va participa la Conferința Extraordinară de alegeri a Organizației Județene Caraș Severin a PSD acolo unde fostul lider, deputatul Ion Mocioalcă, a demisionat din partid și a ales să îl urmeze pe Victor Ponta. Cele mai mari șanse să fie ales în fruntea filialei le are chiar actualul interimar, deputatul Luminița Jivan.

Citește și: Președintele PES România, scenariu bombă: Kovesi nu va ajunge procuror european

Duminică Liviu Dragnea va fi în Gorj, fief-ul lui Victor Ponta. Pentru funcția de președinte PSD Gorj va candida deputatul Mihai Weber, iar pentru funcția de președinte executiv - Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj. Actualul lider al PSD Gorj, senatorul Florin Cârciumaru, se regăsește pe lista candidaților la un post de vicepreședinte.

E de așteptat ca aceste turnee să continue și în week-end-urile urmatoare.