Explicația lui Gabriel Leș pentru episodul rușinos cu telefonul: 'Am spus că este un mesaj important, un telefon important'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 10-03-2019 16:18
Actualizat: 10-03-2019 16:26

Gabriel Leș spune că regretă momentul de la Bistrița, când era cu ochii în telefon deși militarii Batalionului 812 Infanterie, Şoimii Carpaţilor din Afganistan îi dădeau onorul, subliniind că a fost un moment de neatenție, întrucât telefonul vibra întruna în buzunar și a crezut că e ceva important.

„La sfârșitul acestei activități extraordinar de frumoasă și foarte reușită, un moment de neatenție, mi-l asum, am spus-o din prima zi. A fost un moment de greșeală, telefonul fiind în buzunar vibrând întruna. Am spus că este un mesaj important, un telefon important, doar am verificat. A fost un moment de greșeală, îmi asum, asta este. În momentul de față mi-e foarte greu să văd unde a ajuns. Nu există lipsă de respect pentru militari. Resursa cea mai de preț a MApN este tocmai resursa umană. (...) Este vorba de o neatenție din partea mea din care mi-am învățat lecția”, a declarat ministrul Apărării, Gabriel Leș, la TVR1.

Citește și: Mare atenție! Tudorel Toader a făcut un anunț important pentru Justiție

Precizările vin în contextul în care ministrul Apărării a fost fotografiat, week-end-ul la Bistriţa, stând cu ochii în telefon, deşi prin faţa sa trecerea militarii Batalionului 812 Infanterie, Şoimii Carpaţilor, din Afganistan, care îi dădeau onorul.