Gabriel Oprea s-a întâlnit cu liderii sindicatelor din CSNTR

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 14-03-2019 17:50

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, s-a întâlnit joi, 14 martie 2019, la sediul partidului, cu liderii Convenției Sindicale Naționale a Transportatorilor din România (CSNTR), formată din sindicate din domeniile căi ferate, metrou, STB, aviație, porturi maritime și fluviale, precum și din marinari și șoferi.

La întâlnire au participat: Ion Rădoi - președinte Convenției, Florin Dobrescu - președintele executiv, Felix Radmilo - secretarul general, Nicolae Grigore - vicepreședinte, Constantin Dumitrică – vicepreședinte, Florin Crișu – secretarul general al Federației din Transporturi și Servicii Publice ATU și Marian Artimon - secretarul general al Sindicatului Liber Metrou.

Citește și: Tudorel Toader reacționează! Anunț-surpriză

Delegația UNPR, condusă de președintele partidului, a fost formată din: vicepreședinții Alin Berbecaru, Ionel Babuș și Ion Șerban și Florin Trosca – președintele departamentului Personal și Securitate internă.

În cadrul întâlnirii s-au abordat subiecte referitoare la problemele cu care se confruntă transporturile din România, la legislația din domeniul social și al transporturilor și s-au stabilit bazele unei colaborări pe termen lung între UNPR și CSNTR.

Președintele CSNTR, Ion Rădoi, a arătat aprecierea Convenției față de activitatea politică a UNPR, exprimând interesul formațiunii pentru colaborarea cu partidul. Ion Rădoi a subliniat că UNPR a atras atenția Convenției asupra sa prin acțiunile care simbolizează patriotismul în România, într-un context în care se constată tot mai accentuat că spiritul patriotic aproape că nu mai există. Liderul CSNTR a afirmat, la finalul discuțiilor, că întâlnirea de astăzi este un început bun al acestei colaborări.

Gabriel Oprea i-a asigurat pe liderii Convenției că UNPR are toată disponibilitatea și determinarea să sprijine concret angajații din transporturi și să lupte pentru drepturile acestora, subliniind că partidul și liderul său și-au onorat întotdeauna angajamentele asumate, indiferent de conjuncturile politice de la un moment sau altul. Președintele UNPR și-a exprimat, totodată, încrederea că acestă colaborare se va dezvolta pe mai multe direcții și va avea rezultate pozitive în viitorul apropiat.