Legendarul Paul Scholes a demisionat din funcţia de antrenor al echipei Oldham Athletic, Liga a IV-a din Anglia

Autor: George Traicu
Publicat: 14-03-2019 23:20

Paul Scholes (44 de ani) a demisionat din funcţia de antrenor al echipei Oldham Athletic, după doar cinci meciuri la cârma formaţiei din Liga a IV-a din Anglia. A fost prima experienţă din cariera de antrenor a lui Paul Scholes.

Legendarul mijlocaş al lui Manchester United a explicat de ce a demisionat: "Am aşteptat până în ultima clipă pentru a vedea dacă cerinţele mele iniţiale sunt respectate. A devenit clar că nu pot lucra aşa cum îmi doresc, astfel că nu mi-a rămas nimic de făcut. Nu puteam continua un proiect în care nu aveam încredere. Voi continua să fiu un fan al acestei echipe", a spus Scholes, citat de Squawka News, portrivit mediafax

31 de zile a antrenat-o Paul Scholes pe Oldham Athletic. Sub comanda acestuia, Oldham a înregistrat o victorie, două remize şi două înfrângeri. La Oldham este legitimat şi Vera Urko, fostul atacant de la CFR Cluj şi Astra Giurgiu. Vârful spaniol a fost folosit într-un singur meci de Paul Scholes, iar atunci a fost introdus pe parcurs, mai precis în minutul 72.

Rezultatele înregistrate de Oldham Athletic în mandatul lui Paul Scholes:

Oldham Athletic vs Yeovil Town 4-1

Oldham Athletic vs Crewe Alexandra 1-1

Oldham Athletic vs Morecambe 1-2

Bury vs Oldham Athletic 3-1

Oldham Athletic vs Stevenage 1-1

Toate meciurile s-au disputat în campionat. După 37 de etape, Oldham Athletic ocupă locul 14 în Liga a IV-a din Anglia, cu 48 de puncte acumulate. Oldham Athletic este echipa de suflet a lui Paul Scholes, echipă pe care a susţinut-o necondiţionat din copilărie.

Scholes s-a retras în 2013, după ce a evoluat numai pentru Manchester United. A ridicat deasupra capului numeroase trofee, printre care se numără două Ligi ale Campionilor şi 11 titluri de campion în Premier League.