Marian Dragomir: 'Mai terminaţi cu legile Justiţiei odată! Ne face rău tuturor'

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 20-03-2019 13:51

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a declarat, miercuri, că nu au existat reproşuri după discursul său de la Conferinţa extraordinară a PSD Brăila, în care le-a transmis celor de la centru "să termine odată cu legile Justiţiei", scrie Agerpres.

"Din punctul meu de vedere, la Conferinţa extraordinară a PSD Brăila au participat mai mulţi colegi de la Bucureşti şi nu şefi, nu au existat admonestări sau reproşuri după discursul meu de duminică. Aşa cum a spus şi doamna Rovana Plumb, există posibilitatea ca fiecare membru să se exprime aşa cum doreşte, într-un mod total liber. Există mai mulţi membri în interiorul PSD care au aceeaşi opinie ca şi mine, unii dintre ei şi-o spun, alţii nu atât de direct", a declarat Dragomir, într-o conferinţă de presă. 

Întrebat dacă ar fi avut acelaşi discurs şi în situaţia în care Liviu Dragnea ar fi fost prezent în sala, la Brăila, Marian Dragomir a răspuns: "Da, dar s-ar mai fi adăugat ceva!".

Citește și: Florin Iordache, replică pentru Iohannis - Referendumul, o temă parazit. Un accident al democrației a fost acum 4 ani și jumătate

Dragomir, a spus duminică, în discursul său din timpul Conferinţei extraordinare a PSD Brăila, ca PSD ar trebui să abandoneze subiectul legilor Justiţiei şi să vorbească mai mult despre realizările din judeţe. 

"În loc să discutăm despre realizările din judeţe, vorbim despre legile Justiţiei. Mai terminaţi cu legile Justiţiei odată! Ori le schimbaţi, ori nu le schimbaţi, dar abandonaţi subiectul! Ne face rău tuturor", a spus duminică Dragomir. 

Primarul Brăilei este cel care a criticat public, la finalul anului trecut, atitudinea preşedintelui Liviu Dragnea, despre care a spus că ar trebui să îşi dea demisia şi că "este necesară o nouă abordare în PSD, deoarece PSD nu este partidul unui om, ci al unei echipe".