Trump dispus să dea publicității raportul Mueller privind legătura dintre campania alegerilor prezidențiale din SUA din 2016 și Rusia

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 25-03-2019 20:31

Preşedintele american Donald Trump nu are ''nicio problemă'' cu publicarea integrală a raportului Mueller privind ancheta rusă, a declarat luni Casa Albă, relatează AFP, https://www.agerpres.ro/.

Citește și: Răsturnare de situație după declarația Vioricăi Dăncilă! Decizie radicală! Trebuia să înceapă azi

''Cred că preşedintele nu are nicio problemă cu aceasta. El este mai mult decât mulţumit că tot ce are legătură cu această problemă este făcut public, deoarece ştie exact ce s-a întâmplat şi ce nu s-a întâmplat şi, sincer, toată America ştie acum aceasta'', a declarat pentru NBC purtătorul de cuvânt al executivului, Sarah Sanders.

Citește și: Se mută Elena Udrea în Costa Rica? Mutare neașteptată făcută de logodnicul său

Ministrul american al Justiţiei, Bill Barr, a emis duminică un rezumat de patru pagini al raportului procurorului special Robert Mueller, care respinge orice legătură între campania pentru alegerile din SUA din 2016 şi Rusia. Dar raportul în întregime rămâne confidenţial.

Citește și: Rareș Bogdan o umilește pe Viorica Dăncilă! Reacție devastatoare în scandalul momentului

Concluziile anchetei desfăşurate timp de aproape doi ani de echipa procurorului special Robert Mueller, descrisă în mod repetat de preşedintele Trump ca o "vânătoare de vrăjitoare", constată absenţa unor elemente care să dovedească existenţa unei înţelegeri sau a unei coordonări între echipa de campanie a lui Donald Trump şi Moscova în scrutinul prezidenţial din 2016, au transmis duminică agenţiile de presă internaţionale.

Citește și: Surpriză de proporții pe lista PSD pentru europarlamentare! Vedeta care i-a luat fața soțului Olguței Vasilescu, Claudiu Manda .

Principalele rezultate ale investigaţiei sunt cuprinse într-o scrisoare de patru pagini adresată duminică Congresului de Procurorul general William Barr, care a primit vineri raportul.