Un bărbat a fost plasat în arest la domiciliu, după ce a agresat fizic și verbal doi polițiști

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 26-03-2019 11:54

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, pentru ultraj, după ce a agresat fizic şi verbal doi poliţişti din Adjud, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. 

Potrivit Poliţiei, în timp ce îl încătuşau pe bărbat, unul dintre poliţişti a fost lovit în zona feţei, iar altul a fost muşcat de antebraţul drept. 

"La data de 23 martie, ora 18,59, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Adjud au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din localitate, cu privire la un scandal între vecinii acesteia. La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliţie, ocazie cu care a fost depistat pe scara blocului în cauză un grup de persoane care tulbura ordinea şi liniştea publică. Întrucât una dintre persoanele prezente se manifesta violent şi ameninţa poliţiştii, adresându-le cuvinte vulgare şi jigniri, aceasta a fost condusă la parterul blocului, solicitându-i-se să îi însoţească pe poliţişti la sediu pentru verificări. În momentul în care bărbatul era încătuşat, acesta i-a lovit pe poliţişti în zona feţei şi l-a muşcat pe unul dintre aceştia de antebraţul mâinii drepte", se arată într-un comunicat remis de IPJ Vrancea.

Citește și: Accident în Galați - O mașină a intrat în biroul parlamentar al unui senator liberal

Pe numele bărbatului în vârstă de 30 de ani, din judeţul Bacău, instanţa de judecată a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, măsură care a fost contestată de către procurori. 

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj.